Waarom is een plissé hordeur zo gewild?

Waarom is een plissé hordeur zo gewild?

Steeds meer mensen kiezen voor een plissé hordeur. Dit geeft aan dat steeds meer mensen de kwaliteit en mogelijkheden van een plissé hordeur waarderen. Een hordeur op zich is natuurlijk al ideaal; het houdt insecten en pollen buiten, maar laat juist frisse lucht binnen. Door te kiezen voor een plissé hordeur kies je ook nog eens voor een kwalitatief goede hordeur, met extra mogelijkheden zoals bijvoorbeeld gaas van topkwaliteit en verstelbare standen. Heb jij er al eentje?

Goede investering

Horren.com kiest ervoor om kwalitatief hoogwaardige hordeuren te leveren, waar je lang meer vooruit kan. Dit zie je bijvoorbeeld terug aan de kwaliteit van het gaas, waarop de vouwen extra verstevigingen zijn aangebracht. Het gaas gaat hierdoor veel langer mee. Ook het aluminium dat wordt gebruikt voor de constructie is van hoge kwaliteit, waarbij je ook van dit onderdeel een lange levensduur kunt verwachten. Dit maakt een plissé hordeur een uitstekende investering, waarbij je op jaarbasis gerekend, ook nog eens goedkoop uit bent.

Plissé hordeur biedt veel mogelijkheden

Een plissé hordeur biedt veel mogelijkheden. Zo kun je deze bijvoorbeeld op verschillende standen openzetten, zonder dat de zijkant openklapt als je de hordeur loslaat. Ook heeft de hordeur geen opstaande drempel, maar is deze plat aan de onderkant. Dit is ideaal als er mensen in en uit moeten die slecht ter been zijn. Ook voor ouderen is dit een prima oplossing om zonder fysieke obstakels naar binnen te kunnen komen. Denk ook aan rolstoelgebruikers, die hierdoor zelfstandig naar binnen kunnen rijden, zonder dat ze hier hulp bij nodig hebben.

Geniet optimaal van je hordeur

Een hordeur biedt veel voordelen. Je kunt altijd rekenen op frisse lucht, de hele zomerperiode lang. Altijd schone, frisse lucht in je huis; je gaat er beter door functioneren en je wordt er vrolijk van. Last van hooikoorts? Een hordeur houdt de pollen buiten de deur, zodat jij nergens bang voor hoeft te zijn. Bang voor wespen? Kun je in de zomer slecht slapen door zoemende steekvliegen? Een hordeur houdt alle insecten buiten de deur. Met de kwaliteit en mogelijkheden van een plissé hordeur, wordt het deze zomer extra genieten!