Dit zijn de paranormaal begaafde beroepen in Nederland

Dit zijn de paranormaal begaafde beroepen in Nederland

Hoe voelt het om paranormaal begaafd te zijn? Veel mensen vinden het fascinerend om dingen te kunnen die buiten de wet van de fysica liggen. Er zijn ook een aantal beroepen waarin je dagelijks met bovennatuurlijke ervaringen te maken krijgt. Denk maar aan helderzienden, mediums en paragnosten. In dit artikel bespreken we een aantal van deze beroepen! Bij relatieredder kan je terecht voor meer informatie over ervaringen met Sjamanen.

Helderzienden

Helderzienden zijn mensen die in staat zijn om informatie te ontvangen via hun geest, zonder dat ze hier fysiek contact mee hebben. Ze kunnen dit doen door eenvoudigweg naar iemand toe te trekken of door zich te concentreren op iemand die ze niet kennen. Helderzienden kunnen ook in contact staan met overledenen en hen vragen stellen over het leven na de dood.

Mediums

Mediums zijn mensen die in staat zijn om contact te maken met de geesten van overledenen. Ze kunnen dit doen door middel van eenvoudige gesprekken of door het gebruik van hun vermogens om de toekomst te voorspellen. Mediums kunnen ook helpen bij het genezen van mensen die lijden aan geestesziekten.

Paragnosten

Paragnosten zijn mensen die in staat zijn om de toekomst te voorspellen. Ze kunnen dit doen door middel van eenvoudige gesprekken of door het gebruik van hun vermogens om de toekomst te voorspellen. Je kunt een afspraak maken bij een paragnost. Meestal duurt deze een uur. De paragnost maakt contact met overleden mensen en ziet dingen uit je toekomst, die hij je zal vertellen.

Sjamaanen

Sjamanen zijn mensen die een bijzondere band hebben met de spirituele wereld. Ze kunnen contact maken met geesten en dingen in de toekomst voorspellen. Sjamanen zijn ook in staat om genezing te brengen naar mensen die ziek zijn. Ze kunnen dit doen door het gebruik van verschillende technieken, zoals het uittrekken van geesten die verantwoordelijk zijn voor de ziekte of het toepassen van verschillende kruiden en mineralen. In Brabant heb je bijvoorbeeld sjamaan Maurits

Hoe voelt het om een van deze beroepen uit te oefenen? We hebben het gehad over helderziendheid, mediumschap, paragnostiek en sjamanisme. Dit zijn slechts enkele van de beroepen die je kunt uitoefenen als je paranormaal begaafd bent. Er zijn nog veel meer beroepen, gerelateerd aan bovennatuurlijke krachten. Deze zullen we in een nieuw artikel behandelen.