Een waterkoeler op kantoor? Dit zijn de mogelijkheden!

Een waterkoeler op kantoor? Dit zijn de mogelijkheden!

Een belangrijke bezigheid van de dag is ervoor zorgen dat je genoeg water drinkt. Om ervoor te zorgen dat ook op kantoor genoeg water gedronken wordt, kun je het drinken van water aantrekkelijker maken. Want als je water drinkt, heb je het liefst koud water. Daarnaast is water ook gezond om te drinken en hoe gezonder het personeel, hoe beter het personeel kan functioneren. 

Wat is een waterkoeler?

Je zou zeggen dat je ook koud water gewoon uit de kraan kunt halen. Maar waar maak een waterkoeler nu het verschil in? Een waterkoeler zorgt er namelijk voor dat het water wat je tapt extra koud is. Uit een waterkoeler krijg je dan ook koud en sprankelend water. Terwijl het water uit de kraan wel koud kan zijn, maar lang zo koud niet als uit een waterkoeler. Helemaal in de zomer is er een wezenlijk verschil tussen een waterkoeler en water uit de kraan. Zo nodigt een bruiswater machine meer uit om water te drinken op kantoor, dan dat een kraan dat doet. 

Verschillende soorten waterkoelers

Als het gaat om een waterkoeler heb je meerdere soorten en maten. Zo is er ook gegarandeerd een gepaste waterkoeler voor op kantoor. Je hebt bijvoorbeeld een tafelmodel om simpelweg op het aanrecht, of op een tafel kan staan. Deze waterkoelers zijn ongeveer net zo groot als een koffiebonen apparaat. Ook kun je voor een vrijstaande waterkoeler kiezen. De vrijstaande waterkoeler neemt meer ruimte in dan het tafelmodel. Wel staat de vrijstaande waterkoeler op hoogte waardoor je gemakkelijk water kunt pakken. En als je helemaal een luxe uitstraling wil op kantoor, kun je zelfs een waterkoeler nemen welke in de muur geplaatst wordt. Zodat je helemaal geen ruimte kwijt ben aan de waterkoeler.   

De voordelen van een waterkoeler

Het is niet een onbekend concept dat water drinken goed voor je is. En zo dus ook op kantoor is het van groot belang dat je voldoende drinkt. Om ervoor te zorgen dat je personeel genoeg drinkt, kan een waterkoeler helpen bij het stimuleren van het drinken van water. Want koud bruiswater is veel aantrekkelijker om te drinken dan normaal kraanwater. Helemaal in de zomer is koud water van belang op kantoor, aangezien de temperatuur op kantoor dan nogal kan oplopen. En voor wanneer je ook klanten ontvangt op kantoor, kan een goed koud glas water misschien wel het verschil maken.